POMAŽEMO VAM DA RAZVIJETE SVOJ BREND

ATM je porodična firma osnovana 1992.godine.  Danas je ATM moderna evropska firma sa preko 200 zaposlenih i kompletnom infrastrukturom koja je podređena kupcu. Maksimalnu pažnju posvetili smo dizajnu i proizvodnji alata.

Konstatno razmišljamo o potrebi svakog našeg kupca. Sve što činimo u tom pravcu nam pomaže da proširimo naš asortiman i klijentu ponudimo kvalitetno i jedinstveno rešenje koje će zadovoljiti sve standarde i kupcu pomoći u formiranju brenda.

PAMETAN PRISTUP I JEDINSTVEN DIZAJN

Istražujemo, primenjujemo nova rešenja i poboljšavamo kvalitet proizvoda.

Kreativnošću, inovacijama, disciplinom i tehnološkim napretkom vidimo sebe kao lidere na tržistu Zapadne Evrope. Konstantnim ulaganjem u tehnološki razvoj obraozanjem i edukacijom zaposlenih direktno podižemo nivo kvaliteta proizvoda.

PODRŠKA I TRENING

Poštovanje kodeksa zaposlenih omogućava na svim nivoima zadovoljstvo kupca, sigurnu i kvalitetnu proizvodnju.

Konstantno vršimo obuku i praćenje napretka naših zaposlenih. Obuka je ključ napretka i usavršavanja procesa.Osnovni cilj je da stvorimo osećaj između zaposlenih i pozicije na kojoj rade. KONAČNI CILJ JE TIMSKI RAD.

ZAŠTITA OKOLINE

Politikom kvaliteta je obuhvaćeno sve što omogucava zaštitu kupca od bilo kakvih neželjenih efekata prilikom korišćenja naših proizvoda. Svim našim poslovnim partnerima garantujemo sigurnost postignutim standardima, kvalitetom i čistoćom. SERTIFIKAT MENADZMENTA KVALITETA ISO 9001:2000 i FS – 001 ISO 22000 – Svi naši proizvodi su pogodni za reciklažu i kvalitetom odgovaraju najvišim standardima. Novim tehnologijama vršimo uštedu u količini materijala koji ugrađujemo u naše proizvode što direktno utiče na uštedu energije a kvalitet proizvoda je na još većem nivou.

  • ŠTEDNJA ENERGIJE
  • MANJA EMISIJA GASOVA
  • KORIŠĆENJE MATERIJALA I ADITIVA KOJI SU PREDVIDJENI ZA RECIKLŽU.